Lifland.dk


Bootstrap Slider

Anders Lifland Nørgaard
Et lille udpluk af min TV-produktion på DR som journalist, live-reporter, fotograf og tilrettelægger.

Væg fuld skærm når du ser dem - alle videoer er i høj opløsning.

 


Live


18.30 og 21.30 TV Avisen

Indslag

(nyhedsindslag lavet på dagen,
af en fotograf og mig)

21.30 TV Avisen

Indslag med
korrespondent

(indslag, hvor jeg er tilrettelægger)

21 Søndag og 21.30 TV Avisen

VJ-indslag

(indslag, hvor jeg både er
fotograf og journalist)


21.30 TV Avisen og Vores Vejr

Programmer

(Længere programmer, hvor jeg
er tilrettelægger)

DR 1 og DR K

Live i 21.30 TV Avisen i de sidste timer af politiets voldsomme menneskejagt, der lukkede store dele af Danmark ned og endte i en lille landsby på Sydfyn med kampklædte betjente.
Indslag i 21.30 TV Avisen om et projekt, der skal få nybegyndere ud i naturen - især dem, der ellers ikke ville have kastet sig ud i naturens oplevelser.

Indslag i 21.30 TV Avisen om modstanden mod regeringens planer om at stille 35 meter høje elmaster op hele vejen ned gennem Jylland - blandt andet i beskyttede naturområder.
Lavet med DR's indlandskorrespondent.VJ-indslag i Vores Vejr om bukkejagtpremieren den 16. maj, hvor jeg følger en af de få danske jægere, der går på jagt med recurvebue - aldrig har jeg skulle være så stille på mit arbejde :-)

28 min. VJ-dokumentar på DR K
Tre uger i Nordøstgrønland hos bla.Slædepatruljen Sirius og i fodsporet efter polarforskeren Ejnar Mikkelsen. Filmet, tilrettelagt og indtalt af mig.


Live i 18.30 TV Avisen om opklaringsarbejdet efter den voldsomme togulykke på Storebæltsbroen.Indslag i 21.30 TV Avisen om den dag letbanen i Aarhus endelig åbnede - efter mange trængsler og forsinkelser.

Indslag i 21.30 TV Avisen om kysterodering på Anholt.
Lavet med DR's indlandskorrespondent.
VJ-indslag i Vores Vejr fra Anholt, hvor en flok børn lærer at lede efter spor i naturen - og smager på alt det dejlige vildtkød, der findes derude.

28 min. Årets Vejr 2016 på DR 1. På roadtrip i Danmark og et tilbageblik på vejret der gik.


Live i 21.30 TV Avisen fra Kerteminde, der efter kommunalvalget var blandt de sidste kommuner, der ikke kunne blive enige om borgmesterposten.Indslag i 21.30 TV Avisen om et miljøproblem, der har betydet eksplosiv tilvækst af krabber i en lang række danske fjorde.

Indslag i 21.30 TV Avisen om den omfattende byomlægning som Danmarks 3. største by, Odense gennemgår i disse år.VJ-indslag i Vores Vejr fra de sydfynske kyster, hvor de mest inkarnerede lystfiskere ikke lader sig stoppe af småting som kulde og is på vandet.

28 min. Årets Vejr 2015 på DR 1. Bagom vejrudsigterne og om alt det bedste og vildeste vejret havde at byde på i løbet af året.

Live i 18.30 TV Avisen fra Tyskland i forbindelse med en voldsom busulykke, der kostede 18 mennesker livet.
Indslag i 21.30 TV Avisen om en ide, der skal gøre kvantefysik cool for de 12-16-årige - løsningen er selvfølgelig YouTube.

12 min i 21 Søndag om folk, der dør alene og ensomme. - startskuddet til DR's ensomhedsuge. Lavet med DR's sundhedskorrespondent
VJ-indslag i 21.30 TV Avisen.
Odense Zoo dissekerer en løve i fuld offentlighed - og verdenspressen dukker op for at se, hvad i alverden der foregår i Danmark.

Live i 18.30 TV Avisen fra et skib midt i Storebælt mens verdens største atomubåd passerer dansk farvand.
Indslag i 21.30 TV Avisen om amerikanske politikere, der er rejst til Danmark for at se, hvordan man laver en cykelvenlig by - alle optagelser er i øvrigt lavet mens vi selv cykler.

Indslag i 21.30 TV Avisen om undersøgelse af pillekamera vs. koloskopi ifb med tarmkræft screening. Lavet med DR's sundhedskorrespondent.


VJ-indslag i Vores Vejr. Højsæson for fiskeri efter hornfisk - et indslag, hvor jeg havde fem forskellige kameraer i brug for at få alle de sjove vinkler.

 


Live i 21.30 TV Avisen fra Esbjerg umiddelbart efter et dansk F16 fly er styrtet i havet.Indslag i 21.30 TV Avisen om unge iværksættere - og en særdeles driftig ung pige, der har startet sin egen danseskole

Indslag i 21.30 TV Avisen om Heartland Festivalen på Egeskov Slot.
Lavet med DR's kulturkorrespondent.
VJ-indslag i Vores Vejr. Om oliebiller, der indtager havens græsplæne når solen skinner. Et indslag, hvor det meste er filmet med iPhone.

 

Live i 21.30 TV Avisen fra Flyvestation Skrydstrup aftenen inden de danske F16 fly drog i krig mod Islamisk Stat. (Indslaget efter liven er lavet af andre, men med vores optagelser).Indslag i 21.30 TV Avisen om håndboldtræning for U4 børn - altså rollinger under fire år, der dårligt kan holde på en håndbold :-)
VJ-indslag i 18.30 TV Avisen om en makrelfiskefestival fra Sjællands Odde.
 

Se flere af mine indslag på Vimeo.com